Forgalmazott termékek

A CH-Alpha®,  QYRA®, CH-Alpha OSTEO®  klinikailag tesztelt, rendkívül hatékony bioaktív kollagénpeptid  tartalmú termékek belső használatra, melyek specifikus biológiai funkciókat stimulálnak a szervezetben. A termékek megvásárolhatók a gyógyszertárakban, viszonteladó partnereinknél vagy a webáruházban.

A gyártó a  német GELITA Health GmbH úttörő a bioaktív peptidek és kollagén termékek kutatásában és fejlesztésében, természetes, minőségi, klinikailag tesztelt kollagéntermékeiről ismert világszerte. A GELITA olyan jól definiált  bioaktív peptidkeverékeket fejlesztett ki és fejleszt folyamatosan, melyeket különböző fiziológiai funkcionalitás jellemez, a GELITA Bioactive Collagen Peptidek ®  specifikus megoldásokat kínálnak különböző problémákra.

A CH-Alpha®   Fortigel® kollagénpeptideket tartalmaz az ízületi porcszövet célzott támogatására. Ezek a kollagénpeptidek a porcszövetekben egyrészt a saját kollagénszintézis építőkövei, másrészt serkentik a porcsejtek, az ún. kondrociták szintetikus tevékenységét. A CH-Alpha®, az ízületi porcokra specifikus nagy dózisú kollagén (10 000 mg/nap) használata legalább 3 hónapig javasolt az ízületi porcok és kötőszövetek regenerációja érdekében. Előrehaladott porckopás vagy műtét utáni állapotok esetén a hosszútávú alkalmazás javasolt (a McAlington klinikai vizsgálatban ez 48 hét ).

A QYRA® Verisol® peptideket tartalmaz a ránctalan bőrért. Serkenti a kollagén rostok képződését és javítja a bőr mélyebb rétegeinek szerkezetét, aminek eredményeként csökkennek a ráncok, javul a bőr textúrája és rugalmassága.

A CH-Alpha OSTEO®  Fortibone® peptideket tartalmaz az erős csontokért és a törések gyors gyógyulásáért. Kúraszerű fogyasztása javasolt a csontszerkezet javítása és a csontsűrűség növelése érdekében


Cégünk a németországi Gelita Health Gmbh által gyártott  CH-Alpha®,  QYRA®, CH-Alpha OSTEO® termékek kizárólagos magyarországi forgalmazója.